Buku NotaTujuan weblog ini di buat adalah untuk mencatit segala apa yang penulis jumpa ataupun terjumpa di dunia internet ini sebagai rujukan kita bersama.

| CALENDAR | RECOMMEND | ENTRY | COMMENT | TRACKBACK | CATEGORY | ARCHIVE | LINK | PROFILE |
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

| - | - | - | posted by スポンサードリンク
Software untuk share file antara pc/laptop 11:06
Aku selalu ada masalah untuk share file antara desktop dan 2 laptop kat umah aku tu, kalau ada wireless LAN lain cerita, umah aku takder lak benda tu, jadi biasa kalau nak share file aku just send kat mail jer, tapi leceh gak tiap kali nak share kena send mail.

Tadi terjumpa satu web ni, yg dia kata leh share file antara pc tanpa perlu ada wireless LAN, sempoi gak yer..
Software tu percuma jer dan leh di download drp web :-
WiPeer
| Tools | comments(0) | trackbacks(0) | posted by melayu
スポンサーサイト 11:06
| - | - | - | posted by スポンサードリンク
Comment








Trackback
この記事のトラックバックURL: http://melayu.jugem.jp/trackback/76
<< NEW | TOP | OLD>>